www.Studenti-pr.tk
space space
space
space
Butik "STUDENTI" Prishtine Butik "STUDENTI"Prishtine
arrowHome

arrowCmimet

arrowStafi  

arrowInfo

arrowE-mail

 
 

Butik eksluziv me gjerat e modes se fundit 2003

Fustana solemn ,kompelete te femra,mashkujve.Nga firmat me te njohura si Paula Richi ,Birrin,Gaudi,etj.

Jakne lekure,teksasi,keper etj.

Jeans,per te ri si dhe duksa ,badi e shume gjera tjera te bukura 

 

Butik "STUDENTI" Prishtine --- Prapa Kuvendit Komunal (Te Plepat)

space
 www.GjakopvaCity.Tk [Desdigned by: www.FBdesigners.Fr.Fm ]
Tel: 038/232-069 | Mob: 044/128-896 | info@Studenti-Pr.tk
space
space